El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle d'Alcoi rep l'acreditació com a Seu Examinadora de les proves de Cambridge

La Salle, centre examinador / La Salle

El Centre Examinador ES850 Exams Levante és l'organ que s'encarrega de realitzar els exàmens de nivell d'anglés de 'Cambridge' a la nostra àrea d'influència. Ara La Salle ha rebut de forma definitiva i oficial l'acreditació com a Seu Examinadora d'aquest tipus d'exàmens prestigiosos, que són acceptats per més de 20.000 universitats i multinacionals.

Des de fa alguns anys, La Salle actuava com a centre preparador per tal que els seus alumnes ho tingueren més fàcil per aprovar aquests exàmens. La Salle dóna un pas més i rep l'acreditació per ser seu examinadora dels exàmens de 'Cambridge'.

Segons es pot llegir a la web examslevante.com, els certificats de Cambridge English són acceptats per més de 20.000 universitats i nombroses organitzacions líders com Telefónica, Banc Santander, Banc d'Espanya, MAPFRE.

Els seus exàmens poden ajudar-los a accedir a l'educació superior, millorar la seua oportunitat laboral i, gràcies al seu reconeixement internacional, augmentar les opcions al seu abast tant d'estudi com de treball.

Aconseguir aprovar aquests exàmens no sols facilita la descripció de les destreses lingüístiques que la seua institució o organització necessita, sinó que també pot millorar el seu perfil enfront de centenars de milers de candidats que també posseeixen aquestes destreses.