El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle espera celebrar la seua 10K solidària en 2022

Els més menuts també participen a la prova / La Salle

La Salle ha suspés definitivament la 10 K Solidària en 2021 per tal de "poder tancar totes les despeses que ha generat aquest temps"

La Salle ha suspés definitivament la 10 K Solidària en 2021 per tal de "poder tancar totes les despeses que ha generat aquest temps", segons indica el col·legi. Asseguren que fins a l'últim moment han intentat celebrar l'esdeveniment, però la situació derivada de la Covid-19 ho fa inviable en els pròxims mesos. La cursa solidària tornarà a 2022.

L'organització ha decidit poder tornar tots els diners als corredors apuntats que ho demanen, mitjançant un mail amb els passos a seguir que enviarà l’empresa encarregada (Mychip), a cadascú dels participants. D'altra banda, no volen perdre l'esperit solidari i poder ajudar també AEPA, ja que tots s’han vist afectats amb aquesta pandèmia i, per tant, el 100% dels diners que no siguen demanats pels participants seran donats a la fundació.


La Salle també vol agrair per damunt de tot a totes les empreses col·laboradores, ja que després d’haver-los donat l’opció, a totes elles, de recuperar els diners que van aportar cap de les col·laboracions ho ha acceptat i totes han insistit en el fet que els guardem ben guardats per poder fer una nova edició a 2022.