El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle i Cotes Baixes representa Alcoi en el congrés internacional de telefonia a Barcelona

Més de 22.000 adolescents i educadors participen en la secció juvenil del Mobile World Congress.

Els dos centres han estat convidats en representació d'Alcoi, la ciutat que acollirà el pròxim mes d'octubre el projecte 'Ciencia en Acción'.

La Salle i Cotes Baixes estan presents en el Congrés Internacional de Telefonia Mòbil que se celebra en Barcelona entre els dies 26 de febrer al 2 de març. Representants dels dos centres participen en un esdeveniment juvenil dins del congrés, exposant experiències pedagògiques que incorporen diferents Tecnologies de la Informació i de la Comunicació.

La secció juvenil del Congrés (The Youth Mobile Festival) és una fira educativa dirigida a alumnes d'entre 8 i 16 anys en la que són ells els qui mostren els seus projectes i les seues iniciatives vinculades a la ciència, la innovació i la tecnologia. La Salle i Cotes Baixes han estat convidats en representació d'Alcoi, la ciutat que acollirà el pròxim mes d'octubre el projecte 'Ciencia en Acción'. L'alcalde, Toni Francés, i els regidors Alberto Belda i Manolo Gomicia també han visitat el Congrés Internacional, donant suport institucional als dos centres de la ciutat.

Segons l'organització de l'esdeveniment, s'espera l'afluència de prop de 20.000 escolars que podran observar en primera persona com es porta "l'aprenentatge de l'aula a la vida real, mitjançant la demostració d'emocionants i gratificants oportunitats professionals disponibles en l'ecosistema del mòbil i del sector STEAM".