El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle organitza la tercera edició de la cursa solidària en un ambient pensat per a tota la família

La carrera serà el dissabte 2 d’abril i arrancarà des del Col·legi de la Salle, anirà cap a l’Horta Major i discurrirà per la via fins Batoi i el Pont de les Set Llunes, on pegarà la volta per a seguir el mateix recorregut de tornada.

La carrera té un recorregut de 10km per als corredors adults i 6km per a la categoria de marxa. També s'ha preparat una cursa infantil, que arrancarà una hora abans, a les 9h. A banda, hi haurà inflables per als xiquets i xiquetes, esmorzar per a tots, rifes i un club infantil per a que els pares i mares puguen participar de la cursa.

La III Cursa La Salle és la segona carrera de l’any que forma part de La Lliga Cursa Alcoi, després de la Pujada a la Font Roja.

La cursa té caràcter solidari per a l’Associació de Malalts d’Alzheimer i la Fundació La Salle, que té dos pisos tutelats dirigits a joves amb risc d’exclusió social. L’objectiu mínim que es vol recollir és de 6.000€, que es destinaran a un projecte de l’Associació que pretén desenvolupar una App per a facilitar la informació del centre on es cuida als malalts d’Alzheimer i les seues famílies.

La carrera serà el dissabte 2 d’abril amb un recorregut de 10 kilómetres per a adults, amb possibilitat també de realitzar una marxa de 6 kilómetres. Esta serà a les 10h i arrancarà des del Col·legi de la Salle, anirà cap a l’Horta Major i discurrirà per la via fins Batoi i el Pont de les Set Llunes, on pegarà la volta per a seguir el mateix recorregut de tornada. Els xiquets i xiquetes també tindran una cursa infantil a les 9h. I a les 12h hi haurà zumba.

La novetat d’esta edició és que a lo llarg del recorregut de la 10k hi haurà dos cuixots, un per a homes i altre per a dones. Qualsevol podrà agafar-lo, però per a poder-se’l quedar, haurà de córrer amb el cuixot fins la meta. No valdrà fer marxa ni anar passant-lo a ninguna altra persona.

Hi haurà molts premis variats i medalles per als guanyadors i guanyadores. S’ha creat també un Club Infantil per a que els xiquets i xiquetes puguen estar allí mentre els pares i mares participen de la cursa i també hi haurà esmorzar per a tothom i inflables per als més menuts.

Els qui no puguen o vulguen córrer també tenen opció de participar mitjançant la compra del dorsal 0 o en la rifa d’una camiseta de l’Alcoyano firmada per tots els jugadors i de dues entrades per a vore el partit.

La inscripció es pot realitzar ací.

Àlex Olcina, organitzador de la cursa, ha expressat les ganes que tenen de poder-la celebrar desprès de dos anys sense poder-la fer. Alberto Belda, regidor d’esports, ha demanat disculpes anticipades pels talls de trànsit que es realitzaran eixe dia.