El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle organitza un taller de robòtica amb temàtica festera

Els alumnes entre 3 i 14 anys de La Salle construiran robots als quals han anomenat Morobots i Cristiabots. Aquesta activitat organitzada per l’extraescolar de Robòtica i Tecnologia està dirigida per a reforçar la creativitat i els coneixements tecnològics.

L’activitat extraescolar Robòtica i Tecnologies del col·legi La Salle d’Alcoi, i l’empresa Robotikids, ha organitzat el primer taller de robòtica amb temàtica festera, aprofitant la proximitat dels Moros i Cristians. Els alumnes entre 3 i 14 anys, hauran de construir els seus Morobots i Cristiabots.

Els alumnes que acudeixen a aquesta extraescolar mostraran les habilitats obtingudes en aquestes classes amb la construcció d’aquest robot, que a més estarà programat per tal de recrear una entrada.

Depenent de cada edat, els alumnes construiran diferents elements, com carrosses, músics o festers, perquè aquesta desfilada siga el més realista possible.

Aquesta activitat es realitzarà el dissabte 13 d’abril a les 10.00 h a les instal·lacions del col·legi La Salle d’Alcoi.