El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle recupera per al curs 21-22 l'aula de Batxillerat suprimida el 2017

La justícia els va donar la raó, i Educació reassigna de nou les aules. 

Primer la justícia els va donar la raó i ara la conselleria d'educació confirma la reassignació de l'aula de primer i segon de Batxillerat. 

La Salle informa que des de conselleria d'Educació ja els han passat la proposta de renovació del concert educatiu, i on s'inclou el retorn de l'aula de batxillerat que es va eliminar el 2017

Des de la Salle mostren la seua alegria, que comparteixen amb la comunitat educativa i tots els que han mostrat suport: "col·legis concertats, AMPES, sindicats i treballadors de l'ensenyament concertat i públic, famílies...". També volen recordar les famílies "que es van vore forçades a abandonar la que havia estat la seua escola els darrers 14 anys".

"Ens reiterem en el nostre pensament que qualsevol lluita educativa estiga encaminada a millorar la qualitat pedagògica dins de les aules, amb independència de quin siga el model d’escola escollit per les famílies. Estem convençuts que el futur de les nostres generacions ha de vindre marcat per una bona i diversa educació, al marge de l’edifici que la continga", diuen des de La Salle.