El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle reedita la cursa 10k Solidària

El regidor Alberto Belda presenta la carrera amb dos dels organitzadors.

Les inscripcios es poden fer al següent enllaç, i de manera presencial a la tenda Urban Running (carrer Juan Gil Albert, 5).

 

El 23 de març tindrà lloc la segona edició de la cursa solidària 10k organitzada pel col·legi La Salle. A la modalitat de 10 quilòmetres se suma enguany una marxa de 6km, una carrera infantil, i una sessió de zumba. Els beneficis es destinaran íntegrament a l'associació TEAS l’ALCOIÀ per a xiquets amb Trastorn d'Asperger, i a la Fundació Salle acoge. Els organitzadors de la prova esperen repetir l'èxit de la primera edició, en què van participar 550 corredors i es van recaptar 8.000 €.

Totes les modalitats donaran el seu tret de sortida al col·legi la Salle a partir de les 9 h del matí. La 10k serà a partir de les 10.30 h amb un recorregut que durà els corredors per la Via fina a aplegar al pont de les 7 Llunes, des d'on hauran de tornar pel mateix traçat. La marxa 6k presenta el mateix traçat encara que un poc més curt -fins a l'esplanada de Batoi on s'instal·la el mercat; a més la sortida està programada per a les 10 h. Per a la modalitat infantil es contemplen tres curses de 300 m, 600 m i 1.000 m en funció de l'edat dels jóvens participants.

A partir de les 12.30 h tindrà lloc una sessió de zumba a les instal·lacions del centre, on també es disposarà de servei de bar, diferents activitats, i servei de guarderia de 9 h a 13 h.

Els dorsals es recolliran el 22 de març, en horari de vesprada, de 17:30 h a 20 h, en l'entrada principal del col·legi (C/ Barranc del Cint, 1, enfront de la piscina municipal) i el dia de la cursa des de les 8 h fins a les 9 h en el mateix pati gran del col·legi. La data límit per a inscriure's és el dimecres 20 de març, amb uns preus que oscil·len entre els 8 i els 20 €.

Hi haurà tres punts d'avituallament, a l'inici de la carrera i als km 3 i 7. També es disposarà d'indicadors per als corredors, amb què determinar l'acabament de la prova en 40, 50 i 60 minuts.

Consulteu ací el reglament de la carrera.