El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle rep confirmació oficial de la supressió d'una aula de Batxillerat

Lamenten que haja arribat 20 dies abans del període de matriculació, i asseguren que la decisió suposarà la pèrdua directa de llocs de treball

El director de La Salle, Marc Segura, ha mostrat el seu malestar perquè aquesta decisió arribe 20 dies abans de la matriculació. Lamenta a més que aquesta decisió suposarà que "una part considerable de l'alumnat del col·legi siga obligat a canviar de centre". Assegura que lluitaran per revertir aquesta situació.

El col·legi de la Salle d'Alcoi és un dels afectats per la no renovació o supressió d'alguns dels concerts d'educació secundària, i tal com va anunciar la conselleria d'educació, perd una unitat de Batxillerat. Des del centre educatiu han esperat a tindre confirmació oficial, aquest 5 de maig, per a fer una valoració, molt negativa, d'aquesta decisió. El director del centre Marc Segura, explica que aquesta decisió provoca que "una part considerable de l'alumnat del col·legi siga obligat a canviar de centre després de 13 anys d'escolarització en la majoria de casos, i per tant no poder seguir amb l'opció educativa que havien triat tant els alumnes com les famílies".

En un comunicat, Marc Segura considera greu que la confirmació oficial arribe tan sols 20 dies abans que s'òbriga el termini de matriculació, i diu també que aquesta decisió suposarà la pèrdua directa de llocs de treball. Tot i això explica que continuaran lluitant "per revertir aquesta situació".

A més a més, des de La Salle lamenten que "en una societat com la nostra i al segle XXI, les decisions polítiques no tinguen en compte les emocions i els sentiments dels jóvens que la formen". A més, diuen que "a hores d'ara en el centre comencem a notar la tristor dels alumnes, xics i xiques, als quals els ve gran la situació, que no entenen per què se'ls força a eixir de SA CASA. Ells diuen "... però si nosaltres no hem fet res" i és cert i han d'estar ben tranquils, perquè ELLS no han fet res! Els que si han fet i molt han estat tots els treballadors del centre, els quals porten molts anys donant un servei educatiu a la societat alcoiana. Prova evident d'açò són els bons resultats acadèmics i la gran demanda que el centre té a dia de hui, havent de baremar per a l'accés al centre en moltes etapes, fins i tot en el batxillerat que ens volen suprimir".