El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La samarreta de l'Alcoyano llueix en Sant Fermí

'Pantallazo' de la retransmisió de TVE

Jaime ha estat entrevistat per TVE moments després de l'encierro.

 

Ací podeu veure el vídeo (Jaime parla en 1 hora i 8 minuts)

Jaime ha sigut un dels milers de corredors que han participat en el primer 'encierro' d'aquest 7 de juliol a les festes de Sant Fermí a Pamplona. Tot i el descens, els alcoianistes se senten orgullosos dels seus colors.

Alcoians hi ha a tots els llocs i com no podia ser d'altra manera, també a Sant Fermí. Com es pot veure a aquesta entrevista a TVE posterior a 'l'encierro', Jaime llueix la camiseta de l'Alcoyano aprofitant els colors roig i blanc de la creu cristiana dels Moros i Cristians. La samarreta la vestiren els jugadors del Deportivo en temporades anteriors.

Jaime, que ha corregut el tram del carrer Estafeta, indica que "correr els 'santfermins' és inexplicable", encara que ha hagut "molta aglomeració i la cursa no ha pogut ser neta".

Precedents

Obviament, Jaime no és el primer alcoià que xafa Pamplona durant el 7 de juliol. A 2014, les càmeres de TVE també captaren a David García Guardiola amb la  samarreta blanc i blava del Deportivo.  Altra activitat molt sonada relacionada amb la festa pamplonica foren els Sant Fermins Solidaris de la Filà Navarros.