El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La samarreta i el trofeu de la Mitja Marató d'Alcoi, dues icones d'aquesta clàssica

Es confia que es puguen superar els 1.000 inscrits

La Mitja Marató d'Alcoi 'Unión Alcoyana Seguros' ha donat a conèixer dos elements que formen part d'aquesta prova que guanya adpetes amb el pas de les edicions. Tant la samarreta com els trofeus són tresors que els atletes sempre desitgen guardar com a peces úniques. A més, una de les novetats en el recorregut és que, per primera vegada, corredors i corredores passaran per l’interior de la Plaça de Dins

David Miró, organitzador de la prova, explica que el què més agrada als corredors es "la samarreta que els van a regalar". Aquesta té diferents monuments i llocs emblemàtics de la ciutat. "Els llocs per a on es passa són molt transitats pels alcoians i és el circuit ideal després de cinc anys pensant en la millor opció", destaca. 

Alberto Belda, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, subratllà l'ambientació en els diferents punts de la cursa. "Els punts dobles d'animació ajuda moltíssim a l'esportista", apunta. 

Nacho Company, director de zona d'Unión Alcoyana, detalla que "és una cursa per a tots". "És una festa de l'atletisme popular ací en Alcoi"

Escrit per Raül Pina