El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La segona comissaria d'Alcoi estarà activa abans de l'estiu

La nova comissaria de la Policia Nacional està ubicada a la placeta de les Xiques d'Alcoi
Una vegada estiga operativa, Alcoi serà dels pocs municipis que, sense ser gran ciutat, disposa de dos comissaries de la Policia Nacional

Les obres ja s'han acabat i ara es preveu que a principis de juny estiga el mobiliari i el sistema de seguretat instal·lat. Així, abans que arribe juliol la nova comissaria a la placeta de les Xiques estarà totalment operativa. Aquesta nova comissaria es dedicarà a tràmits administratius, com renovació de DNI o passaport, i les detencions i denúncies passaran per la del carrer Perú.

Les obres ja estan acabades, i tan sols falta instal·lar tot el mobiliari a finals d'aquest mes de maig, i fer la recepció de l'edifici a principis de juny. Així que, segons les previsions tant de l'Ajuntament com de la Policia Nacional, és que la nova comissaria a la placeta de les Xiques estiga en funcionament en el mes de juny.

Amb aquesta comissaria, Alcoi serà un dels pocs municipis que, sense ser capital de província ni gran ciutat, compta amb dos comissaries de la Policia Nacional. L'actual del carrer Perú es quedaria per a tràmits de detenció i denúncies, i la nova de la placeta de les Xiques atendrà tramitacions de DNI, passaports i altres gestions administratives.

Les obres per adequar l'edifici a la placeta les Xiques han suposat una inversió de 50.000 euros. S'ha fet una sala de reunió, un despatx de direcció i diferents zones d'atenció al públic i espera. També s'ha millorat l'accessibilitat en tot l'edifici, i per part de la Policia Nacional s'instal·larà un sistema de videovigilància i un altre antirobatori, a més d'una xarxa pròpia de telecomunicacions i informàtica.