El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La segona edició de l'Escola de Rock de Xixona conclou el curs amb un concert

Instantània del concert de cloenda, celebrat al Barranc de la Font.

L'Escola de Rock de Xixona va nàixer l'any passat de la mà del grup de rock xixonenc Mugroman i la regidoria de Normalització Lingüística del municipi.

Els vora 50 participants de l'Escola de Rock de Xixona han donat per conclòs el segon curs d'aquesta iniciativa, oferint un concert en el Barranc de la Font. Els alumnes, amb edats compreses entre els 8 i els 57 anys, han interpretat temes de bandes tan reconegudes com la Gossa Sorda, Els Beatles o els Ronaldos.

El director de l'escola, Pasqual Sanchis, ha explicat que part dels alumnes no tenien cap coneixement musical previ, ni tan sols comptaven amb instrument i, no obstant això, "en aquest mes i mig de classes, han aconseguit no només dominar la tècnica sinó superar el repte de pujar a un escenari i tocar o cantar davant de centenars de persones". Sanchis recorda que "és una escola eminentment pràctica en la qual s'ensenya a tocar el baix, la guitarra i la bateria, a més de cantar".

Per part del consistori xixonenc, el regidor de Normalització Lingüística, Cristian Sirvent, ha assegurat que "si l'any passat ja va ser una sorpresa el gran acolliment de la iniciativa, aquesta vegada ha estat encara major".

Fem-Rock, format exclusivament per dones, i The Frezze Royal Beers, són els dos grups que van sorgir de la primera edició de l'Escola de Rock. S'haurà d'esperar a veure què ofereix l'edició d'enguany.