El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La seguretat viària posa en alerta a l'oposició en l'Ajuntament de Cocentaina

Des de Ciutadans Cocentaina consideren 'inadequades' les mesures de seguretat viària preses en l'avinguda de Benilloba per a solucionar els problemes d'excés de velocitat.

En la formació taronja fan menció als ressalts que s'han instal·lat en un punt de l'Avinguda, els quals consideren que estan massa prop del pas de zebra per a ser efectius. També qüestionen la col·locació dels senyals, "que adverteixen de la necessitat de reduir la velocitat quan ja s'ha superat el ressalts, en lloc de fer-ho uns metres abans", assegura el portaveu de la formació, José Luis Vicedo.

Per part de l'Ajuntament de Cocentaina, el regidor Marcos Castelló assegura que les mesures de seguretat han estat preses amb la supervisió dels tècnics municipals i de la direcció de policia local. L'inspector en cap de la Policia Local de Cocentaina, Óscar Gómez, ha justificat la posició dels ressalts, dels quals ha dit que "són més efectius com més prop es troben del pas de vianants, ja que en cas contrari, el conductor disposa de més temps per a tornar a accelerar".