El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Setmana Europea dels Cementiris també serveix per a portar turistes a Alcoi

Visitants d'Oriola o Callosa de Segura han estat a una de les rutes teatralitzades

El Cementiri Sant Antoni Abat d’Alcoi ha tingut més afluència de gent que un cap de setmana normal. El motiu és la celebració de la Setmana Europea dels Cementiris on s’han programat distintes visites guiades.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a una de les visites teatralitzades que ha organitzat ‘Guiarte con arte’. Hem parlat amb la responsable de la ruta, Jenny Ramírez, i amb  visitants de Callosa de Segura i Oriola.

Alcoi forma part de l'Associació de Cementeris Significatius d'Europa des de l'any 2012 sent el Cementeri Sant Antoni Abat membre de la Ruta Europea de Cementeris Significatius. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, explica que “a la nostra ciutat comptem amb un gran patrimoni històric, el nostre cementeri és un valor important com a destí, de fet, la ruta és considerada Itinerari Cultural Europeu. També ho és crear productes turístics, com les visites guiades que tindrem durant la setmana vinent, és molt important la col·laboració públic-privada per al desenvolupament turístic d'Alcoi i amb aquestes activitats tenim un exemple”.