El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Setmana Modernista d'Alcoi tindrà un concert de la Coral Polifònica a la Glorieta

El concert serà el dissabte 25 de setembre a les 12 h en la Glorieta.

La Setmana Modernista tindrà una nova activitat musical dins de la seua programació. Es tracta del concert de la Coral Polifònica Alcoiana. L’esdeveniment serà el dissabte 25 de setembre a les 12 h en la Glorieta.

El Modernisme, com no podia ser d’altra manera, també estarà a la Glorieta, un espai ideal per realitzar concerts. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, i la presidenta de la Coral Polifònica Alcoiana, Ana Cristina Domínguez, han presentat el concert.


Zamorano ha agraït la "forta implicació” d’entitats com és el cas de la Coral, que està present des de la primera edició. A banda del concert, tal com ha assenyalat Domínguez, durant els dies previs al concert convocaran un assaig a la Plaça de la Creu Roja per donar a conèixer totes les cançons a la ciutadania que ho desitge. L’assaig serà el dimecres 22 de setembre.


També s’han organitzat activitats culturals y de divulgació científica. L’Ajuntament d’Alcoi indica que “el desenvolupament de les activitats previstes en el programa està supeditat a l'evolució de la Covid-19 i a les mesures de prevenció existents en el moment en què se celebre la Setmana i Fira Modernista”.