El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Setmana Modernista dona la benvinguda a tots els comerciants

Un moment de la Fira Modernista del 2017/AM

Aquest any tots el comerciants tenen l'oportunitat de participar a la fireta de La Glorieta que es realitzara en la Setmana Modernista 2018.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, dóna pas a un nou moviment per a la Setmana Modernista 2018. A diferència de l'any passat, La Glorieta només es va limitar a entitats turístiques o entitats sense ànim de lucre, però aquest any, durant el 22 i 23 de setembre, se li dóna l'oportunitat a tots els comerços que vulguen participar per a fer venda de productes o inclús promoció del seu negoci.

Com a principals requisits per a participar és exposar productes que estiguen acordes a l'època, és a dir, per exemple, en el cas del menjar no hi hauria cap problema, però no seria molt normal vendre mòbils a una fira modernista. A més, tant la infraestructura com la presentació dels productes haurà de tindre estètica d'època, i cada negoci s'encarregarà de fer el seu propi estand i infraestructura.

Cal dir que la participació tindrà en compte a dos tipus de comerços, els d'Alcoi i els de fora. En el cas que es presentara molta gent a la fireta, es prioritzara als comerciants d'Alcoi.

La tramitació s'haurà de realitzar a través de la Tourist Info (Plaça d'Espanya, 14) fins a l'1 d'agost, dia que finalitza el termini. I les bases es poden trobar al document oficial.