El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Seu Universitària de Cocentaina acull el V Congrés de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salut

Podreu descarregar el programa complet a aquest enllaç i obtenir més informació sobre les inscripcions en aquest altre enllaç.

La cita, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre, comptarà amb els majors experts d'Espanya com Francisco Esparza, màxima referència mundial en Cineantropometria.

Els pròxims 16 i 17 de novembre se celebrara en la Seu Universitària de Cocentaina el V Congrés de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salut, organitzat per la Universitat d'Alacant. En aquesta cinquena edició es tractaran temes d'actualitat i rellevància com la influència de l'esport en la salut, la importància de la nutrició en l'esport, ajudes ergogèniques nutricionals, dopatge genètic, mesures antropomètriques, psicologia de coaching, efectes del mètode pilates, i nous mètodes d'avaluació de la forma i la composició corporal.

Entre els experts que participaran es troba Francisco Esparza, secretari general de la Societat Internacional per a l'Avanç de la Cineantropometria (ISAK), a més de catedràtic de Cineantropometriade la UCAM i màxima referència mundial en aquesta àrea de la ciència encarregada del mesurament de la composició del cos humà.