El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La seu universitària de Cocentaina, premiada per la seua implicació social

És la primera seu universitària que es va crear fora del Campus d'Alacant./ AM
És la seu universitària més antiga, amb 20 anys de treball a l'esquena

Ha sigut en la gala de lliurament de premis que el Consell Social de la Universitat d'Alacant atorga a les seues seus universitàries en reconeixement de la tasca social que fan. La seu de Cocentaina és la més antiga, amb 20 anys d'història.

És la primera seu universitària que es va crear fora del Campus d'Alacant, ja fa ara 20 anys, i des d'aleshores Cocentaina s'ha convertit en un referent per a determinades activitats universitàries, com els cursos d'estiu o la implicació en projectes d'educació locals. Amb les seus universitàries, la UA vol enfortir la relació entre els pobles i la Universitat, fent que els coneixements arriben a tot arreu.

Aquest 15 de maig, en la seu de l'EUIPO, l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea en Alacant, el Consell Social de la Universitat d'Alacant ha lliurat els seus premis, un total de 21 repartits en 11 categories. I un d'ells ha sigut per a la seu universitària més antiga, la de Cocentaina. L'alcaldessa Mireia estepa assegura que "és un orgull que el Consell Social reconega la feina de la Seu Universitària de Cocentaina, una entitat que treballa per apropar el coneixement universitari a la vila comtal i que col·labora estretament amb l'Ajuntament, així com amb moltes activitats que organitzen les entitats del nostre poble. Podem presumir de Seu perquè està implicada amb la societat contestana i perquè porta la imatge del nostre poble en cada curs que organitza i treballa per traslladar les necessitats del nostre territori a la Universitat d'Alacant".