El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Seu Universitària de la UA de Cocentaina compleix 25 anys en funcionament en 2019

La Seu Universitària de la UA de Cocentaina compleix 25 anys en funcionament en 2019 / Cocentaina
S'està duent endavant la preparació dels actes de celebració

L'alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’Universitat i el director de la Seu Universitària UA de Cocentaina juntament amb el Rectorat de la Universitat d'Alacant preparen les activitats de celebració pels seus 25 anys en actiu.

En 2019 farà 25 anys que la Seu Universitària de la UA de Cocentaina està operativa i l'alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’Universitat i el director de la Seu Universitària UA de Cocentaina juntament amb el Rectorat de la Universitat d'Alacant estan preparant una programació especial d'activitats per a celebrar-ho.

La programació està prevista que comence abans d'acabar aquest any 2018 i que s'allargue durant tot el 2019, l'any de l'aniversari.

La regidora de l’àrea, Marcela Richart, afirma que “hi ha moltes propostes d'activitats damunt de la taula per a celebrar que fa 25 anys que la seu està al poble i que vam ser la primera extensió universitària que va obrir la Universitat d'Alacant en tota la Comunitat Valenciana, un camí que després van seguir moltes altres localitats”.

La idea que es té, és portar a terme activitats molt diverses, obertes i gratuïtes per a tota la ciutadania i amb un component importantíssim de qualitat i amb convidats de prestigi. L'alcaldessa, Mireia Estepa, diu que la intenció “és celebrar que fa 25 anys que vam aconseguir que la Universitat d'Alacant s'implicara en la vida del nostre poble i no fóra sols una universitat que forma persones, sinó també una universitat que participa de la societat i que està connectada a ella, una institució educativa amb voluntat d'incidència sobre el territori”.