El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La situació sobre els incendis forestals i voluntariat tanquen les XIV Jornades per a la Sostenibilitat de Muro

S'han celebrat des del 24 de febrer

Són unes jornades referents a les nostres comarques i a tot el territori valencià, tant per la temàtica, com per la seua durada. Des del 24 de febrer se celebren aquestes jornades a Muro. A la cloenda ha participat Jordi Gutiérrez, d'ACIF Alcoi, amb la conferència 'El voluntariat en els incendis forestals'. També s'ha celebrat un col·loqui sobre la 'Situació actual en l'extinció d'incendis forestals' amb Paco Chinchilla (Cap de dotacions de la zona de l'Alcoià i El Comtat del servei de bombers forestals) i Dani Samper (Tècnic de Prevenció i Extinció d'Incendis Forestals INFOCAM)

Són unes jornades referents a les nostres comarques i a tot el territori valencià, tant per la temàtica, com per la seua durada. Des del 24 de febrer se celebren aquestes jornades a Muro. A la cloenda ha participat Jordi Gutiérrez, d'ACIF Alcoi, amb la conferència 'El voluntariat en els incendis forestals'. També s'ha celebrat un col·loqui sobre la 'Situació actual en l'extinció d'incendis forestals' amb Paco Chinchilla (Cap de dotacions de la zona de l'Alcoià i El Comtat del servei de bombers forestals) i Dani Samper (Tècnic de Prevenció i Extinció d'Incendis Forestals INFOCAM).

La cloenda també ha servit per a projectar el documental 'Uno de los nuestros'. En representació de l'Ajuntament ha estat el regidor de Medi Ambient, Eli Pérez. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la cloenda i ofereix una galeria fotogràfica de l'acte.