El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert en honor a la Mare de Déu

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert en honor a la Mare de Déu
El concert serà el pròxim dissabte 7 d’abril de 2018 a les 18.00 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina

El Teular de Cocentaina albergarà el pròxim dissabte 7 d’abril de 2018 a les 18.00 h el Concert de la mà de La Societat Ateneu Musical de Cocentaina. Aquest primer acte obri les celebracions culturals en honor a la Mare de Déu.

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el tradicional Concert en honor a la Mare de Déu, dissabte 7 d’abril de 2018 a les 18.00 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

Aquest concert obri les celebracions en honor a la patrona de Cocentaina, la Mare de Déu del Miracle amb un nou programa.

La novetat és que han preparat un programa especial i molt relacionat amb la música sacra i religiosa barrejada amb els textos litúrgics de ‘La Pasión según San Mateo’ de Johan Sebastian Bach.

S’interpretaran obres com la Cantata de Bach ‘Jesús alegria dels homes’, marxes de processó tan representatives com ‘Mektub’, ‘Soleà dame la mano’ i ‘Amarguras’, passant per obres simfòniques insipirades en textos de Dante i Sant Francesc d’Assis com és el cas de ‘Paradiso’ i ‘Ascensión’ de R.W. Smith i ‘Mother earth’ del Cantic de les Criatures de J. Curnow.

A més el cantautor contestà Andreu Valor, col·labora interpretant una personal versió per a veu, guitarra i banda de ‘La Saeta’ de Joan Manuel Serrat.