El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra els actes en Honor a Santa Cecília, Patrona de la Música

Programa de la celebració de la patrona de la Música / Ateneu
Diumenge dia 19 tindrà lloc la tradicional Arreplegà dels nous músics que entren a la Banda

L'Ateneu de Cocentaina com tots els anys celebra els actes en Honor a Santa Celília, Patrona de la Música i després de la Missa en el seu honor, tindrà lloc la tradicional Arreplegà dels nous músics que entren a la Banda el diumenge dia 19.

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra com tots els anys els actes en Honor a Santa Cecília, Patrona de la Música

Aquests actes, començaran aquest diumenge dia 12 de novembre amb el tradicional partidet Fusta-Metall tot seguit de l'esmorzar de germanor entre els participants i acompanyants músics, socis i amics.

Eixe mateix dia a les 18 h, oferirem un Concert de Cambra a càrrec dels Grups de Saxos i Clarinets de l’Ateneu a la Sala d’Exposicions del Teular.

I el diumenge dia 19, després de la Missa en honor a Santa Cecília al Convent a les 9.30 h., tindrà lloc la tradicional Arreplegà dels nous músics que entren a la Banda, un dels actes més emotius d’aquesta celebració.

Les activitats culminaran el dissabte 25 de novembre amb el Concert a càrrec de la Banda Jove i de la Banda de l’Ateneu al Teular a les 19 h i a la finalització se celebrarà el tradicional i esperat Sopar de Germanor.