El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'La societat del rendiment', la nova exposició del tèxtil que rebrà l'IVAM CADA a novembre

Alumnes al taller / UPV Alcoi

Dins de l'exposició, l'artista Lorenzo Sandoval, realitzarà un projecte específic prestant com a referència el passat i present d'Alcoi i la seua vinculació amb el món del tèxtil.

L'IVAM CADA rep un nou treball per part del grup de Generació Espontània del Campus d'Alcoi de la UPV temps després d'haver col·laborat en 'Filant idees, teixint art'.

El grup de Generació Espontània del Campus d'Alcoi de la UPVTexdencia, torna a exposar en l'IVAM CADA Alcoi amb l'exposició 'La societat del rendiment', la qual s'inaugurarà en novembre d'aquest any i tindrà al tèxtil com a principal protagonista. Cal destacar que els integrants del grup de Generació Espontània es tracten d'alumnes de la UPV d'Alcoi amb l'objectiu d'abordar diferents interessos nacionals i internacionals, en aquest cas, vinculats a la innovació de la indústria tèxtil.

A més a més, dins de l'exposició, l'artista Lorenzo Sandoval, realitzarà un projecte específic prestant com a referència el passat i present d'Alcoi i la seua vinculació amb el món del tèxtil.

També s'ha realitzat un taller de tres parts. En la primera es presentarà la metodologia i se seleccionaran les imatges que més tard passaran a ser tapís. La segona activitat és una visita a l'Arxiu municipal d'Alcoi per a conéixer els materials relacionats amb la indústria tèxtil. I per últim, al tercer dia començaran amb la producció de tapís.