El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La solidaritat alcoiana amb els paquets de Reis deixa més de 7.000 euros per a tres entitats locals

L'Associació TEA-Asperger, l'associació ASPROMIN encarregada de Gormaget, i un projecte educatiu de Salesians de Joan XXIII són els tres beneficiaris. 

És el regal dels regals. Les donacions voluntàries per als paqueters que organitzaven els Regals que han portat els Reis d'Orient han ascendit enguany a 7.020 euros. I com és tradició, es destinen a entitats i associacions alcoianes. En aquest cas s'ha dividit en tres parts iguals de 2.340 euros que s'han donat a representants de les tres entitats triades. L'alcalde d'Alcoi Toni Francés ha lliurat els diners en un acte al saló de plens, on ha assegurat que "el nostre Nadal, el millor del món, també te un vessant solidari".

Un dels beneficiaris és l'associació ASPROMIN, encarregats de la residència Gormaget, on atenen 126 persones.

Des d'ASPROMIN arrepleguen el donatiu dels paquets

El segon beneficiari enguany és l'associació TEA Asperger, de la que ja formen part 74 famílies de les nostres comarques. 

L'Associació TEA Asperger arreplega el donatiu

I la tercera part de tot el recaptat es destina a un projecte educatiu del col·legi Salesians Joan XXIII, el PAE Don Bosco, destinat a alumnes d'entre 6 i 12 anys amb pocs recursos, i als que atenen durant les vesprades ajudant-los amb els deures, donant-los el berenar o fent eixides que d'altra manera no podrien permetre's. Acualment tenen 15 joves en el grup, i una llista d'espera de 9 més. 

Els Salesians de Joan XXIII, el tercer beneficiari