El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La solidaritat inunda La Glorieta per la segona Festa d'Estiu

Segona Festa d'Estiu / Rotary Club Font Roja

A la Festa d'Estiu han estat presents els grups musicals com  Esjava, The Thone Wheels y Jesús Lara amb el Quartet Atòmic.

La festa, que ha tingut lloc el cap de setmana passat, concretament, el 6 de juliol, ha sigut un acte on la solidaritat i les ganes han aportat un poquet de felicitat i millora en les vides dels joves presents i futurs que tinguen la possibilitat de gaudir dels pisos tutelats. Tot açò no haguera sigut possible sense la iniciativa per part del Rotary Club Font Roja, a més de la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi o l'ajuda d'altres institucions com  immobiliària JBC, SEA Eventos, Nuevos Vinos, Distribucions Xacarella, Licores Sinc, Cárnicas Catalá, Camelot, Amstel, Stap, Aura+, Panadería Sofía, Saneamientos Gibeller, Espabrok Seguros, Electrodomésticos Benavent, La Tía Tula, Ana Rodriguez i Jordi Linares Abogados Alcoy, Graniçats La Bruixa, Generali Club Platinum y Plaça 78.

Cal destacar la participació musical dels grups Esjava, The Thone Wheels y Jesús Lara amb el Quartet Atòmic, fent de la vetllada un lloc molt més estiuenc i divertit. Durant la nit s'ha presentat distints tipus d'activitats com una ruleta de la fortuna, sopar, degustació de begudes o un sorteig en un cap de setmana a l'hotel SH Villa Gadea d'Altea.

Aquest tipus d'actes ajuden al fet que la ciutadania i tots el que la componen s'impliquen per una societat més igualitària i cooperativa. Accions que a poc a poc s'han d'anar fent amb més quantitat.