El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Supercopa Mutua Levante de Bàsquet serà una realitat en 2020

L'Esport en 3D de l'any 2020 podria ser l'escenari d'una nova competició de bàsquet a la ciutat d'Alcoi. Es tracta de la Supercopa Mutua Levante de Bàsquet, una competició en format 'final four' on s'enfrontaran els campions i subcampions de la Lliga Local de bàsquet i la Copa.

Aquest anunci l'ha fet el Vicepresident de la lliga local, Javier Fernández, durant la presentació de l'imminent Trofeu de Bàsquet que tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de juny, durant l'octava edició de l'Esport en 3D. Així doncs, la Supercopa que s'organitzaria el pròxim any vindria a substituir l'actual format, on aquest any participaran 6 equips. Tots els partits tindran lloc al pavelló esportiu del Col·legi San Vicente de Paúl, i se succeiran el dissabte entre les 9 h i les 19.30 h, amb una parada al voltant de les 14 h perquè esportistes i públic puguen descansar.

Javier Fernández ha apuntat que el nombre d'equips ha descendit respecte a l'any passat, de 8 a 6 equips, encara que es mantindrà el nivell "amb la participació d'esportistes federats". Entre els equips participants es troba el Club Noubrot Bàsquet Alcoi o el Font Roja, campió aquest últim de la recent edició de la lliga local.

El Trofeu Bàsquet Esport en 3D compta amb la col·laboració del Centre d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi i l'empresa Mutua Levante Seguros, patrocinador del Club Noubrot Bàsquet Alcoi, que participarà en aquesta edició del trofeu.