El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Teixidora organitza un Club de Lectura amb Joaquim Bosch pel seu llibre sobre corrupció

El format és obert al públic general i es recomana haver llegit el llibre o una part.

La sessió és aquets 3 de febrer a les 18h a Detroit Llibres. Presentarà l'acte Lluís Torró i es parlarà del llibre que acaba de publicar Bosch“La patria en la cartera, Pasado y presente de la corrupción en España”.

La Teixidora convoca de nou als alcoians i alcoianes al seu Club de lectura activista. Serà el proper divendres 3 de febrer a les 18h a Detroit Llibres (Oliver, 5) amb el llibre “La patria en la cartera, Pasado y presente de la corrupción en España”, de Joaquim Bosch publicat per Ariel.

Bosch és magistrat i jurista especialitzat en dret civil català i valencià, portaveu de “Juezas y jueces para la Democracia” entre 2012 i 2016. Amb ell, junt a Lluís Torró, compartirem una jornada en què parlarem sobre la corrupció al nostre país, un fenomen present a la política espanyola i que beu de pràctiques i dinàmiques normalitzades del règim anterior.  

El format és obert al públic general i es recomana haver llegit el llibre o una part. La sessió també pot ser una ocasió interessant per adquirir el llibre i poder llegir-lo quan vulgueu.

En cas d’estar interessat en rebre comunicació sobre futures sessions del club de lectura es pot posar en contacte al mail: lateixidoraalcoi@gmail.com