El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La tempesta ens deixa una nit de rajos

La pluja ha deixat entre 20 i 25 l/m² aquesta nit a les nostres comarques, però el més cridaner han sigut els rajos, que durant més d'una hora convertien en dia la nit. L'alerta a les nostres comarques ha baixat a groc, però les autoritats avisen que l'episodi del DANA encara no es dóna per finalitzat. 

Encara cueja la tempesta a les nostres comarques, i aquesta nit hem tingut una altra descàrrega d'aigua, però sobretot, de rajos. Quasi tots els que han caigut en terra, han sigut a les nostres comarques, com es pot vore en aquesta imatge compartida per AEMET.

 S'han arreplegat més de 17 l/m² a Alcoi, 20 l/m² a L'Orxa o 22 l/m² a Agres. El 112 de la Generalitat manté l'alerta per les inundacions patides, sobretot a la Vall d'Albaida i el Baix Segura. Però ja no s'esperen més tempestes fortes, i des d'AEMET ja han reduït el risc a groc. Això sí, recorden que el pas del DANA encara no s'ha donat per finalitzat, i cal estar encara alertes les pròximes hores. Si ha d'eixir per carretera, cal consultar en la DGT l'estat, sobretot dels camins. 

Si t'interessa l'històric de la pluja, és molt recomanable aquest fil d'AEMET a Twitter, on recorda amb gràfics les últimes pluges, comparades amb les del 2016 i el 1987. O aquest altre amb les imatges del radar d'aquesta nit..