El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Tercera divisió no pot jugar un play off d'ascens en temps de Pandèmia

El Deportivo, enguany
  • Qui els paga els tests? Com fan la pretemporada? En El Collao? Si no hi ha tests, s'arrisquen a entrenar junts?
  • Per què l'Alcoyano ha de jugar un play off i el Patí Alcòdiam no? Per què el Vendrell ha pujat directe i l'Alcoyano no?

Sembla que la Federació vol que siga el govern qui prenga la decisió definitiva i prohibisca que es juguen play off d'ascens a Segona B. En cas contrari no té explicació la proposta de jugar en juliol. Si els de Primera divisió no ho tenen clar disposant de tests i molts diners per a protegir-se... resulta dificilíssim de creure que el futbol no professional ho faça.

De veres pretenen que l'Alcoyano, l'Alzira, l'Intercity i l'Atzaneta juguen partits de futbol oficials en dos mesos? Els rics, els de Primera divisió han pagat molta pasta per a fer-se tests; el sindicat AFE no ho té clar, la Lliga francesa s'ha cancel·lat. I en pocs dies, eixiran molts casos positius asimptomàtics entre els futbolistes de Primera divisió. En aquest context, ningú no es creu que els 'pobrets' de Tercera vagen a jugar un play off en juliol.

Qui els paga els tests? Com fan la pretemporada? En El Collao? Si no hi ha tests, s'arrisquen a entrenar junts?

Són preguntes bàsiques que ens condueixen a pensar que la Federació no vol problemes, i que el que vol és que siga el Govern qui assumisca la situació i cancel·le la temporada o decrete que pugen els primers.

Sense criteri

Res no té sentit ni cordura. En Futbol no ascendeixen els primers de grup, però en hoquei patins, sí.

Per què l'Alcoyano ha de jugar un play off d'ascens i el Patí Alcòdiam no? Per què el Vendrell ha pujat directe i l'Alcoyano no siguent els dos líders dels seus grups, en aquest cas d'hoquei i futbol respectivament?

Supose que els clubs de la Tercera es posaran d'acord i es negaran a jugar eixa promoció amb dos possibilitats, una d'elles amb gran risc: La primera, que ascendisquen els primers (el Deportivo). La segona i amb risc, que declaren la temporada nul·la i no puge ni baixe ningú i l'any vienent juguen sí o sí en Tercera.

Com sol passar, ningú vol responsabilitats i és 'el poble' (els clubs en aquest cas) els que han de barallar-se per arribar a solucions.