El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

"Taconets.com" del CEIP Isabel la Catòlica de l'Olleria guanyador del ideaT-kids de la UPV

Es tracta d’un concurs organitzat pel Grau en Administració i Direcció d’Empreses de la UPV, que té com a objectiu incentivar i desenvolupar competències, habilitats, capacitats i aptituds entre els més menuts. Han participat 375 alumnes de 7 centres educatius d’Alcoi i l’Olleria.

Ja són tres les edicions del concurs ideaT-Kids que el Grau en Administració i Direcció d’Empreses del Campus d’Alcoi de la UPV organitza. I ja sabem qui ha sigut el guanyador d’enguany, entre els 375 alumnes de 5é i 6é de primària que han participat. Aquests menuts concursants són procedents de 7 centres educatius, 5 d’Alcoi i 2 de l’Olleria.

El principal objectiu d’aquest concurs és incentivar que des de molt xicotets desenvolupen les seues competències, habilitats, capacitats i aptituds per a ser emprenedors. A més, també volen afavorir les habilitats socials i comunicatives.

El projecte guanyador d’aquest any ha sigut “Taconets.com”, del CEIP Isabel la Catòlica de l’Olleria. El segon premi també ha sigut per a un col·legi de l’Olleria, en aquest cas, del CEIP Manuel Sanchis Guarner, gràcies al seu treball “Maad Dog’s”. I per últim el tercer premi ha sigut per al projecte “Lo hago yo por ti” del Col·legi José Arnauda d’Alcoi.