El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La torxa de l'Esport 3D d'Alcoi, preparada per pujar al Francisco Laporta

La torxa en Ajuntament / R. Lledó
A les 19:30 h comença la pujada i a les 20 h està programada l'arribada al Poliesportiu

Després que tots els centres educatius hagen tingut la torxa en les seues instal·lacions, ha arribat a l'Ajuntament d'Alcoi a les 13 h d'aquest 8 de juny. Quasi sense temps per descansar, a les 19:30 h s'iniciarà la pujada de la torxa a càrrec del Voleibol Atlètic Salesià, el Patí Alcodiam Salesià, el Club Bàsquet Joventut d'Alcoi i el Club Atletisme Alcoi. Segons l'organització, a les 20 h arribarà la torxa olímpica al Poliesportiu Francisco Laporta, moment en que s'encendrà el peveter i s'hissarà la bandera olímpica

Alcoi inicia la seua festa de l'Esport. Després que tots els centres educatius hagen tingut la torxa en les seues instal·lacions, ha arribat a l'Ajuntament d'Alcoi a les 13 h d'aquest 8 de juny. Quasi sense temps per descansar, a les 19:30 h s'iniciarà la pujada de la torxa a càrrec del Voleibol Atlètic Salesià, el Patí Alcodiam Salesià, el Club Bàsquet Joventut d'Alcoi i el Club Atletisme Alcoi. Així ha sigut l'arribada de la torxa en vídeo.

Segons l'organització, a les 20 h arribarà la torxa olímpica al Poliesportiu Francisco Laporta, moment en que s'encendrà el peveter i s'hissarà la bandera olímpica. Fins al diumenge 10 de juny, l'activitat no cessà a les instal·lacions esportives municipals on participaran més de 4.500 persones en 32 modalitats.

Tota la informació, horaris i novetats de l'Esport 3D podeu consultar-ho a la Revista Oficial. ARAMULTIMÈDIA oferirà un complet reportatge de l'activitat al Poliesportiu Francisco Laporta.