El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La transformació de Ferrándiz i Carbonell en el Campus d'Alcoi guanya un premi

Campus d'Alcoi de la UPV / Campus

Aquesta remodelació fou presentada per Alcoi Industrial

S'ha atorgat el premi a la Conservació del Patrimoni com a Factor de Desenvolupament econòmic i social. Segons dades d'Hispània Nostra, després de la remodelació d'aquests edificis, l'increment de l'alumnat fou de 400 a 2.400 alumnes. Aquests premis es lliuren des de 2011 conjuntament per Hispania Nostra i la Fundació Banco Santander

Els Premis Hispania Nostra han reconegut la tasca de remodelació dels Edificis Ferrándiz i Carbonell en l'actual Campus d'Alcoi de la UPV. La proposta fou presentada per l'Associació Alcoi Industrial i s'ha atorgat el premi a la Conservació del Patrimoni com a Factor de Desenvolupament econòmic i social.

Aquests premis es lliuren des de 2011 conjuntament per Hispania Nostra i la Fundació Banco Santander. Segons dades d'Hispània Nostra, després de la remodelació d'aquests edificis, l'increment de l'alumnat fou de 400 a 2.400 alumnes.

Segons el jurat "en el cas del campus d'Alcoi, es recupera un patrimoni industrial singular del segle XX per a un ús actual, que subratlla el paisatge urbà així com l'encertada rehabilitació de les naus industrials. A més de la conservació patrimonial, aquesta actuació pública afavoreix el desenvolupament social i econòmic de la ciutat".