El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La travessa deixa prop de 4000 euros a Ontinyent

Un nou premi expedit per l'Administració de Loteries 3
  • La persona que la va omplir una persona que portava setmanes encertant-la 

La Penya de l'Administració de Loteries número 3 ha estat l'expenedora del premi que se'l repartiran els 70 penyistes que participen cada setmana.

L'administració de Loteries número 3 d'Ontinyent situada a l'avinguda Daniel Gil ha tornat a donar un premi important als seus clients. Esta vegada, ha estat la Travessa del futbol la que ha propiciat que un premi de 3931,97 haja caigut a la Penya que té la mateixa administració la qual està formada por prop de 70 persones. Concretament, el bitllet afortunat ha acumulat diversos premis; una de 12 (1289 euros) 11 de 11 (1404 euros) i 50 de 10 (1238 euros).
Una entropessada amb la fortuna que amaga una curiositat que ens ha contat el propietari Javier Albert qui comenta que 'normalment esta travessa la faig jo, però esta vegada ha estat encarregada una persona que feia diverses setmanes que havia estat agraciada amb alguna quantia'
Una xifra que no trau de pobres a ningú, però que se suma a les nombroses vegades que aquesta administració ha expedit travesses premiades com recull els panells que decoren l'establiment de loteries de Daniel Gil, no sols de penyes sinó també individual. La més grossa va ocórrer el 15 d'octubre de 2008 amb 166.623 euros.
Javier Albert espera que este tipus de notícies propicie que la gent s'apunte a la Penya i que engreixe el nombre de components que la conformen en l'actualitat.