El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Trobada Solidària d'Alcoi reivindica el nom propi dels treballadors socials

La regidora Aroa Mira, acompanyada per dos tècnics de l'Ajuntament d'Alcoi

La XXII Trobada per la Solidaritat tindrà lloc el disabte 1 de desembre a la sala Àgora d'11 a 14 h i de 17 a 20.30 h, on tindran presència 27 entitats socials de la nostra.

La jornada també inclourà una sessió de contacontes a càrrec de Silvia Colomer i música en directe.

Sota el nom 'I tu? Has col·laborat ja?' s'ha anunciat la XXII edició de la Trobada per la Solidaritat d'Alcoi, que com a novetat d'enguany ha canviat tant d'ubicació com de data de celebració. Una altra de les novetats respon a la renovada imatge de la Trobada, el cartell promocional de la qual ha estat dissenyat pels alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) d'Alcoi.

La regidora de Benestar Social, Aroa Mira, ha fet èmfasi en la necessitat de "posar cara a les persones que treballen en les entitats socials de la ciutat". És per això que la imatge promocional de les trobades inclou rostres de representants de 26 entitats socials alcoianes, una menys de les que estaran presents institucionalment a la Trobada.

El cartell ha sigut dissenyat per un equip de tres alumnes de l'EASD, guanyadors del concurs per a definir l'apartat gràfic de la trobada. L'obra utilitza tres colors per tal de diferenciar la tipologia de les diferents entitats socials: roig per a les de caràcter social, verd per a les sociosanitàries, i blau per a les de cooperació internacional.

Aquestes imatges formaran part d'una exposició itinerant que recorrerà els centres escolars de la ciutat en les següents dates: 10 a 21 de desembre a l'IES Andreu Sempere, del 7 al 18 de gener al CIP de FP Batoi, del 21 gener a l'1 de febrer a l'IES Pare Vitòria, del 4 al 15 de febrer en el Col·legi La Salle, i del 18 de febrer a l'1 de març en l'IES Cotes Baixes.