El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'La última cena' s'escenifica a Alcoi de la mà de l'Aula de Teatre de la UA

L'entrada és gratuïta amb invitació, ja disponibles en les instal·lacions de la UA a Alcoi (c/ Sant Francesc, 10) i una hora abans en la taquilla del Teatre Principal.
 

El Teatre Principal d'Alcoi acollirà aquest 5 de novembre a les 20 h la funció 'La última cena', una obra dirigida per Carlos Peñalver que escenifica la famosa obra de Leonardo da Vinci en clau de dansa contemporània.

La funció forma part de la programació cultural de la UA al campus d'Alcoi, gràcies al mecenatge de la Fundació Mutua Levante. L'entrada és gratuïta amb invitació, ja disponibles en les instal·lacions de la UA a Alcoi (c/ Sant Francesc, 10) i una hora abans en la taquilla del Teatre Principal.

Amb 'La última cena', el director presenta una nova forma de veure la famosa pintura de Leonardo da Vinci, amb la mateixa situació i trama, però amb una forma actualitzada de veure la història i el contingut d'aquesta. Carlos Peñalver explica que "la motivació de triar aquesta obra apareix en descobrir la quantitat de situacions que succeeixen en una mateixa imatge, fet que permet investigar i explotar totes les cruïlles que Leonardo proposa en una mateixa composició".