El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La unificació del Bosco de Cocentaina haurà d'esperar a l'estiu del 2017 per una confusió de noms

La unificació del col·legi Sant JOan Bosco de Cocentaina, una reivindicació de fa 27 anys
Les regidores d'educació de Cocentaina i Rafelbunyol es diuen igual, i això ha dut a una errada en els anuncis per part de la conselleria d'educació

En un principi s'havia anunciat com a imminent, però no és així per una confusió en els noms. Realment la licitació que ha sigut imminent és la del segon col·legi de Rafelbunyol, però les regidores d'educació dels dos municipis es diuen Mireia i la conselleria d'educació es va confondre a l'hora d'anunciar la licitació. Mireia Estepa lamenta la confusió perquè endarrereix encara més una licitació que el municipi espera des de fa 27 anys.

El nom és important. Que li ho diguen a Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina i també regidoria d'educació. Fa unes setmanes rebia la notícia de què la licitació per a la unificació del col·legi Sant Joan Bosco era imminent, però poc després rebia una disculpa: la regidora d'educació de Rafelbunyol es diu també Mireia, i a l'hora de cridar va haver una confusió de noms i cognoms, que també va portar una errada en anuncis i col·legis. La licitació que eix ara mateix és la del segon col·legi de Rafelbunyol, i no la unificació del Sant Joan Bosco, que haurà d'esperar almenys mig any més.

Mireia Estepa entén que les errades humanes poden ocórrer, però ha mostrat el seu malestar per la situació generada. "La notícia ens va alegrar moltíssim perquè suposava que les obres anaven a començar abans de setembre del 2017 i ara haurem d'esperar fins a aquest estiu per a poder veure que és el Sant Joan Bosco qui veu publicada la licitació que fa 27 anys que s'està esperant". Mireia Estepa ha mostrat el seu malestar personalment a responsables de la conselleria d'educació i assegura que "entenc que ha sigut una errada humana i tots tenim dret a equivocar-nos, però amb aquesta confusió de noms s'ha dóna't esperances a tota la comunitat educativa del Bosco i no em pareix correcte que es jugue amb les il·lusions i la lluita de tanta gent. L'ajuntament seguirà encara més pendent, si cap, de tot el procés per a garantir que en 2017 comencen les obres".