El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La unificació d'El Bosco, el primer projecte en què treballarà la nova corporació de Cocentaina

Un dels dos edificis en el que està dividit el col·legi El Bosco de Cocentaina

La previsió, si es compleixen tots els terminis previstos, és poder licitar les obres en el primer trimestre del 2020.

Des de l'alcaldia de Cocentaina asseguren que ja han avisat als caps de llista de tots els partits amb representació municipal, que en quant es conforme la nova corporació es reuniran amb l'empresa per conéixer l'avantprojecte i poder fer aportacions.

L'empresa encarregada ja ha finalitzat l'avantprojecte per a la unificació d'El Bosco en un nou edifici, i segons expliquen des del consistori contestà, ja s'ha lliurat al Consell Escolar del col·legi perquè facen les seues aportacions. L'alcaldessa en funcions, Mireia Estepa diu que "va ser un moment molt emocionant, veure la forma que tindrà el Bosco unificat i saber que ja queden pocs anys perquè acabe aquest problema".

I ara és el torn de la resta de partits en la nova corporació municipal. Mireia Estepa assegura que el seu compromís és "donar-li el màxim consens al projecte, i ja ha avisat als caps de llista de tots els partits que quan prenguen possessió de la seua acta es produirà la reunió amb l'empresa per conéixer l'avantprojecte". Per a Estepa "és una obra més que necessària i ens agradaria que fóra un projecte on tots els que d'alguna forma participem estiguem d'acord, respectant les exigències que marca Conselleria".

Amb tots els dubtes i aportacions fetes, l'oficina tècnica municipal ha de donar el vistiplau. Després l'empresa tindrà 5 mesos per a redactar el projecte bàsic i d'execució, que serà també revisat per una empresa especialitzada durant 3 mesos més. Després l'Ajuntament podrà procedir a la licitació de les obres.