El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

La Unió Musical convoca el II Curs de Percussió Ciutat d'Alcoi

Imatge de la primera edició del Curs de Percussió Ciutat d'Alcoi, amb els professors Ignasi Domènech (centre) i Sergi Sempere (esquerra) al damunt de l'escenari / Facebook Unió Musical d'Alcoi.

Més informació i matrícula en la direcció de correu: info@uniomusical.com.

O també en la següent direcció electrònica.

Els dies 16, 17 i 18 de juliol la Unió Musical d'Alcoi ha convocat el II Curs de Percussió Ciutat d'Alcoi, que enguany comptarà entre el professorat amb Francisco Inglés, Antonio Ruiz, Ignasi Domènech i Sergi Sempere.

El curs està dirigit a estudiant d'ensenyances elementals, professionals i superiors, com per a percussionistes de banda. S'impartirà l'estudi tècnic dels instruments de percussió: posició, independència, psicomotricitat, exercicis rítmics, llenguatge musical, preparació de temari i proves a grau professional i superior. Les lliçons abasten tots els instruments de percussió, amb especial atenció als instruments solistes com ara la marimba, vibràfon, timbals, set up i tots els instruments de l'orquestra simfònica per a l'estudi del repertori orquestral.

Adjuntem el calendari, informació sobre els quatre professors.