El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Unión Alcoyana celebra els seus 140 anys amb els seus mediadors a París

Viatge de mediadors a París pel 140 aniversari de la Unión Alcoyana

El viatge ha servit per a consolidar relacions al mateix temps que es reconeix l'esforç dels mediadors que han assolit els objectius

Han sigut un total de 61 mediadors de la Unión Alcoyana Seguros, els que han assolit els objectius fixats i han gaudit d'aquest viatge de cinc dies a la capital francesa. La Unión Alcoyana vol així agrair el seu esforç al mateix temps que refermen els lligams entre tots. Tot pel 140 aniversari de l'entitat. 

El viatge va comptar amb visites turístiques als llocs més emblemàtics com el Palau de Versalles o la torre Eiffel. També es va celebrar un sopar de gala on es revivien les vetllades als palaus en els segles 17 i 18, amb jocs d'època, músics i personatges històrics.

Tant Enrique Jorge Rico, director general, com Vicente Rico, director de planificació i expansió, acompanyaran als mediadors en el viatge. Enrique Jorge Rico diu que amb aquest tipus d'activitats "enriqueixen el vincle que ens uneix, al compartit moments únics i irrepetibles, gaudint conjuntament de les activitats organitzades i sobretot, serveixen per a apropar-nos encara més als nostres mediadors, atenent i escoltant les seues necessitats i inquietuds, i refermant la nostra relació en un marc diferent i especial com és la ciutat de París".