El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Unión Alcoyana Seguros destina 9.000€ en la III edició de “l’Agent Solidari”

Marjon i Navalmoral Mediació S.L. fent lliurament de la donació a Creu Roja Espanyola, Assemblea Local de Teulada.
  • Les organitzacions seleccionades porten en marxa projectes socials i han rebut un total de 600 € cadascuna.

Unión Alcoyana Seguros posa en marxa la III edició de “l’Agent Solidari”, un projecte d'acció social que té per objectiu afavorir entitats que porten a terme iniciatives per a ajudar al seu entorn.

L'asseguradora aposta per l'ajuda social amb la tercera edició del programa “l’Agent Solidari”. Enguany, Unión Alcoyana ha destinat 9.000€ en el projecte, en el qual s'han seleccionat quinze entitats de la Comunitat. Les organitzacions seleccionades porten en marxa projectes d'ajuda al seu entorn i han rebut un total de 600 € cadascuna.

Un dels aspectes més destacables de “l’Agent Solidari” és que es tracta d'un projecte que té el seu origen en la xarxa mediació de Unión Alcoyana. Els propis mediadors són els que estan en contacte directe amb els veïns de la seua localitat i coneixen de primera mà les seues necessitats. Així, poden proposar quins col·lectius amb els seus diferents programes socials, són susceptibles de rebre aquestes ajudes. 

Un total de 15 projectes rebran l'ajuda dels mediadors en aquesta tercera edició del programa solidari. Entre altres es troben associacions de familiars de persones amb Alzheimer, associacions de pares i amics de xiquets i adolescents sords, de persones amb discapacitat física, de persones sense recursos i en situació d'exclusió, o la Creu Roja Espanyola.

Aquesta tercera edició de nou ha sigut un èxit, tal com ho van ser les anteriors ja que es van rebre multitud de peticions. Finalment, s'ha decidit que les següents institucions reben una ajuda de 600 euros, de mans del mediador d'assegurances de la seua localitat:

1. AFAE, Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer d'Elx. Centre d'atenció als malalts d'Alzheimer i els seus familiars. Mediador: Agullo Soler Associats S.L.

2. APANAS, Associació de Pares i Amics de Xiquets i Adolescents Sords d'Aspe. Suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seues famílies per a desenvolupar la seua pròpia vida i la inclusió en la comunitat. Mediador: Martínez Galvañ Mediadores S.L.

3. Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals de Còrdova. Millora de la qualitat de vida dels malalts de renyó. Mediador: Còrdova 2002 S.L.

4. Patronat Jesús Abandonado de Múrcia. Servei de menjars i sopars diaris en el menjador, acolliment a persones sense llar i centre de dia per a persones sensesostre. Mediador: Concepción Galindo Borja.

5. Cáritas Parròquia Verge del Consol d'Altea. Repartiment d'aliments i roba a persones sense recursos. Mediador: Caragol Altea S.L.

6. Creu Roja Espanyola, Assemblea Local de Teulada. Atenció urgent de necessitats bàsiques a persones vulnerables. Mediador: Marjon i Navalmoral Mediació S.L.

7. Associació Més Vida Orihuela. Associació d'ajuda a persones afectades pel càncer. Mediador: M.ª Salut Ruíz Martínez.

8. Centre Social La nostra Senyora dels Dolores. Ajuda social per a desfavorits. Mediador: Eurofi L i S Gestió S.L.

9. Cáritas Parroquial Sant Joan Bosco Salesianos del Campello. Ajuda social per a desfavorits. Mediador: GRUP INTER G.O. Tres S.L.

10. COCEMFE, Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Castelló. Promoure i defensar unes condicions de vida dignes a les persones amb discapacitat, ajudant a la seua integració en la societat. Mediador: Seindeco Castelló S.L.

11. Associació Desenvolupament Sociosanitari Tabarca d'Alacant. Suport i atenció a persones sense llar (menjar, assistència mèdica, assistència legal, etc.). Mediador: Valls Mediadors Agència Vinculada S.L.

12. Cáritas Diocesana d'Alacant. Acompanyament a persones en situació d'exclusió. Mediador: Vicente José Baldó Pérez.

13. Cometes i Somriures d'Alacant. Integració social de xiquets en situació d'exclusió social. Mediador: Mar Fuster Toledo.

14. Cáritas Inter Parroquial de Sant Vicent del Raspeig. Acompanyament a persones en situació d'exclusió. Mediador: M.ª Soledad Sánchez Cascales.

15. Fundació Integra Valldigna de la Comunitat Valenciana. Integració de persones amb discapacitat intel·lectual per a millorar la seua qualitat de vida. Mediador: Sansaloni i Moltó S.L.