El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat d’Alacant estarà a la Fira de Tots Sants informant sobre els seus graus i màsters i oferint un programa ampli d’activitats

Experiments químics per a tota la família, converses amb el robot Pepper, la màgia de les matemàtiques, la investigació sobre violència de gènere i la salut pública en la UA, o les lliçons sobre el món dels insectes son algunes de les activitats plantejades.

La UA torna per tercer any a la Fira i ho fa per donar a conèixer, no sols el seu programa de graus i màsters, sino també amb un amplia oferta d'activitats durant els cinc dies del certàmen.

La presència de la Universitat d’Alacant a la Fira de Tots Sants de Cocentaina torna a ser possible. En aquesta ocasió oferiran un punt d’informació permanent sobre l’oferta de graus, màsters i postgraus, així com de les seves activitats culturals i programes lingüístics. També s’exposaran moltes de les recents publicacions.

El dimecres 1 a les 11h tindrà lloc la inauguració de la Fira, acte al que assistirà la rectora de la UA Amparo Navarro.

A més, l'estand comptarà amb un espai dinàmic que albergarà un ampli i divers programa d'activitats, amb diferents propostes per a cada dia de la Fira. Cinc dies de programació variada, emmarcada en la celebració del 125 Aniversari de l'Extensió Universitària a Espanya, amb experiments químics per a tota la família, converses amb el robot Pepper, la màgia de les matemàtiques, la investigació sobre violència de gènere i la salut pública en la UA, o les lliçons sobre el món dels insectes. També tindran cabuda els jocs tradicionals valencians, tallers multilingües, activitats de conscienciació i respecte cap a la diversitat afectiu-sexual i migratòria, xarrades sobre les tècniques de comunicació i lideratge, experiències entorn dels sabors sostenibles, turisme gastronòmic o elaboració d'oli.

El director de la Seu Universitària de Cocentaina, José Miguel Molina, ha assegurat que “la presència activa de la UA en la Fira de Tots Sants amb estand propi des de fa tres anys ha impulsat encara més la nostra seu universitària i la participació de la societat contestana en la nostra programació anual”.