El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat d'Alacant i la Fundació CD Alcoyano signaran un conveni en matèria esportiva

La Universitat d'Alacant i la Fundació CD Alcoyano signaran un conveni en matèria esportiva
La institució acadèmica i la fundació signaran un conveni sobre assessorament esportiu i pràctiques curriculars de l’alumnat de la UA

La Universitat d'Alacant i la Fundació del CD Alcoyano estan treballant en la redacció d'un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'estrènyer lligams en matèria d'assessorament esportiu, com la millora de les condicions dels esportistes respectius i la concreció de pràctiques curriculars de l'alumnat de la UA.

La Universitat d’Alacant i la Fundació del CD Alcoyano volen entrènyer els lligams entre ambdues institucions, i per aixó estan treballant en la redacció d’un conveni de col·laboració. L’objectiu d'aquest conveni es d’estrènyer els lligams en matèria d’assessorament esportiu, com la millora de les condicions dels esportistes respectius i la concreció de pràctiques curriculars de l’alumnat de la UA.

El conveni aposta per incorporar el treball dels experts universitaris en matèria esportiva  de la Universitat d’Alacant a la gestió de la Fundació del CD Alcoyano, implementant tècniques i estratègies de treball que aporten valor afegit a la gestió esportiva de l’entitat.

El vicerector de Cultura, Esports i Llengües la institució acadèmica, Carles Cortés i el director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Escandell, han mantingut una reunió amb Paco Bustos, president de la Fundació, Julián Lerma, director esportiu i Marcos Jordà, psicòleg esportiu, en la que s’han establert les bases de la futura col·laboració que està previst que cristal·litze amb la signatura del conveni entre ambdues institucions després de l’estiu.