El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat d'Alacant inaugura una aula de cultura en Ibi

Moment del descobriment de la placa identificativa.

La UA ja comptava anterioment amb presència a Ibi, a través del Museu de la Biodiversitat i també amb l'Estació Biològica de Torretes.

Nova instal·lació cultural per al municipi d'Ibi. Es tracta d'una aula de cultura que serà gestionada pel consistori iberut i la Universitat d'Alacant, on es realitzaran cursos, seminaris i totes aquelles activitats pròpies d'una aula universitària.

L'aula està ubicada en el Centre Cultural Salvador Miró, i aquest 14 de gener s'ha procedit a la seua inauguració a càrrec de representants de les dues institucions col·laboradores. Entre ells Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA, qui ha destacat el següent: "El pas que avui fem demostra que des de la UA creiem a la ciutat i a la comarca a través de la nova aula universitària que aportarà tota l'oferta de la nostra universitat a partir d'ara també a Ibi". Des del consistori iberut, la primera tinent d'alcalde, Mª José Herrero Alpañés, ha assenyalat que "les relacions amb la UA seguiran en augment perquè la col·laboració és grata i molt fructífera".

Després del descobriment de la placa que senyalitza l'aula ha tingut lloc en el centre cultural un espectacle de dansa, "Cementeri de flors", a càrrec de l'Aula de Dansa Contemporània de la Universitat d'Alacant.