El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat de València llança una enquesta per conéixer les pràctiques docents durant el confinament

Un equip d'investigació de la Universitat de València ha iniciat una enquesta per a conéixer l'impacte de la Covid-19 en el desenvolupament de la tasca docent del professorat no universitari. L'enquesta està a disposició d'aquest professorat fins al dia 20 d'abril.

Segons apunten, "l’objectiu de l’enquesta és esbrinar quines són les principals innovacions que el professorat no universitari valencià ha hagut d’incloure arran del tancament de les escoles a causa de l’esclat de la pandèmia". Per eixe motiu, l’equip de la Universitat ha elaborat un qüestionari breu, que es pot respondre en menys de cinc minuts, en el qual es repassen totes les dimensions que aquesta sobtada no presencialitat de la docència du aparellades.

Aquesta enquesta està dirigida a docents d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació especial, Escoles Oficials d’Idiomes i ensenyaments superiors de Música, Dansa i Arts Plàstiques i Disseny. L’equip d’investigació recalca que totes les dades recollides són totalment anònimes i que es tractaran amb finalitats exclusivament d’investigació i divulgació per a la societat en general.

L’enllaç des del qual es pot accedir a l’enquesta, disponible en valencià i castellà, és: https://encuestas.uv.es/index.php/365872. O bé en el web de l’Institut: https://www.uv.es/institut-creativitat