El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV i l'Ajuntament d'Alcoi signen la Càtedra Indústria Digital

Pau Bernabeu, José Capilla i Anotnio Francés en la signatura de la Càtedra
  • L’objectiu d’aquest document és definir i impulsar el procés de transformació digital i la creació de noves empreses que tindran el seu espai en el parc tecnològic de Rodes.

El rector de la Universitat Politècnica de València, José Capilla, el director de l'EPSA d'Alcoi, Pau Bernabeu, i l'alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, han signat el conveni de col·laboració que posa en marxa aquesta Càtedra. A més, en la visita del rector de la UPV a Alcoi, també han tingut l’oportunitat de parlar de projectes de futur per a la ciutat.

El Campus d’Alcoi de la UPV signa un conveni amb l'Ajuntament d'Alcoi que posa en marxa la Càtedra Indústria Digital. Amb aquesta, ja són tres les càtedres que té l'Ajuntament d'Alcoi amb el Campus d’Alcoi de la UPV. La primera va ser la Càtedra del Coneixement, en segon lloc la de la Smart City, i ara aquesta.

L’objectiu d’aquest document és definir i impulsar el procés de transformació digital i la creació de noves empreses que tindran el seu espai en el parc tecnològic de Rodes. Antonio Francés, alcalde d’Alcoi, ha assegurat: “som conscients de l'importantíssim repte que té el nostre teixit empresarial, en especial l’industrial com a ciutat i comarca, i per tant hem d’apostar en la nostra indústria amb millores competitives com aquesta Càtedra”.

Per la seua banda Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha afirmat: “estem en uns reptes de transformació digital molt importants i l'Ajuntament ha volgut que el Campus d’Alcoi de la UPV lidere tots els reptes de transformació digital tant de les empreses com de la societat en el seu conjunt”.

José Capilla, rector de la Universitat Politècnica de València, hi ha conclòs: “jo sempre he estat convençut de que el Campus d’Alcoi de la UPV és el millor aliat del territori. No sols el municipi, sinó la comarca en la qual se situa. Per això, la firma de la Càtedra, en aquest cas, té una enorme importància i farà valdre aquest paper fonamental que veig jo que té la UPV”.