El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat Politècnica de València se situa entre les millors 300 universitat dels món

Solament una universitat espanyola, la de Barcelona, està en els llocs de la 101 a la 200 del món.

També és la primera universitat valenciana reconeguda en aquetsa classificació i la cinquena millor d'Espanya.

La Universitat Politècnica de València segueix millorant en prestigi internacional a l’experimentar una important millora que la situa entre les 300 universitat més destacades del món, segons el rànquing de Xangai. El rànquing de Xangai és el nom col·loquial de l’Academic Ranking of World Universities (ARWU), la classificació internacional més reconeguda. A més, la UPV és la primera universitat valenciana en aquesta classificació i es troba entre les cinc millors d’Espanya.

En la classificació que realitza anualment la universitat xinesa, destaca que la Universitat de València ha millorat en tots els indicadors, en especial en HiCi (impacte de les publicacions) i en nombre de publicacions. En HiCi se situa com la tercera espanyola en investigadors altament citats (sols per darrere de la Universitat de Barcelona i la de Granada). En publicacions, també és la tercera (sols per darrere de la de Barcelona i l’Autònoma de Barcelona).

Solament una universitat espanyola, la de Barcelona, està en els llocs de la 101 a la 200 del món. Després, únicament quatre espanyoles estan en el rang de la 201 a la 300: la de València, la Complutense, l’Autònoma de Barcelona i la de Granada.

La UPV ja havia sigut reconeguda a aquest mateix ránking com la primera universitat tecnològica d’Espanya i es troba entre els 10 centres amb major empleabilitat d’Europa.