El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat Sènior de la UPV d’Alcoi arranca de nou després de la Covid

Un instant de l'acte, celebrat al saló d'actes del Viaducte
  • La matrícula per a la Universitat Sènior es podrà realitzar en novembre del 2021

Torna l'activitat amb una conferència sobre la flora de Mariola amb el doctor en biología, Lluís Serra Laliga

Una conferència sobre la flora de Mariola de la mà del doctor en biologia Lluís Serra Laliga, ha sigut el primer esdeveniment celebrat després de mesos sense activitat com a conseqüència de la Covid-19.

 

A la ponència titulada ‘Orige de la flora diànica i el calor de la flora de Mariola’, el doctor ha tractat d’explicar la flora present al Parc Natural de la serra Mariola com a resultat de les característiques climàtiques i geològiques del ‘Migjorn Valencià’ S’ha parlat també de la riquesa i d’aquelles plantes que conformen l’entorn i del significat que tenen en el dia a dia.

 

Lluís Serra Laliga ha centrat la seua investigació en descriure la diversitat vegetal de la província d’Alacant i ha tractat de desenvolupar estratègies de conservació. És autor de diversos llibres de flora i pertany a moltes entitats científiques nacionals vinculades a la botànica, la flora o la conservació de les plantes.

 

 

L’acte s’ha organitzat per celebrar el 20 aniversari de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) y els 50 anys des de que l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi passara a formar part de la UPV.

 

Universitat Sènior

 

La matrícula es podrà realitzar en novembre del 2021 i el curs començarà en gener del 2022. La docència estarà dividida en dos cursos i es tractaran temes molt diversos des de cinema, passant per història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia.