El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV arranca el seu 20é curs

La docència es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia.

L'acte d'inauguració del 20é curs de la Universitat Sènior va comptar amb la conferència de Virgili Colomina, qui va parlar sobre l'història del cinema a la ciutat d'Alcoi. A més van participar diverses autoritats. Les classes s'imparteixden al Col·legi Major Ovidi Monllor i a l'Edifici Viaducte.

L'Aula Magna de l'Edifici Viaducte del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l'acte d'obertura de la Universitat Sènior i la lliçó inaugural. La conferència inaugural ha sigut impartida per Virgilio Colomina. En cursos anteriors de la Sènior ha impartit diferents classes com a professor i en aquesta ocasió ha parlat dels orígens del cinema a Alcoi i les primeres projeccions.

La inscripció per als dos cursos de la sènior s'ha completat quasi íntegrament. La situació actual de pandèmia ha provocat que l'aforament de les activitats es reduïsca. La inscripció demostra que els alumnes ‘sènior’ estan molt animats i motivats amb aquestes activitats.

La docència es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia. En el curs 2021/2022, les classes s'imparteixen en el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’ i en l'Edifici Viaducte.

L'esdeveniment ha estat presidit per María Salomé Cuesta, vicerectora d'Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV; Alberto Belda, regidor de Formació i Empresa de l'Ajuntament d'Alcoi, i José María Gadea, subdirector primer del Campus d'Alcoi de la UPV.

L'acte ha finalitzat amb la intervenció de la vicerectora María Salomé Cuesta, qui s'ha congratulat pel gran nombre de dones en la Sènior d'Alcoi. Ha insistit que “hem de donar suport a la Universitat Sènior perquè mai deixem d'aprendre”.