El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV anima a les dones a estudiar i fer ciència

Encara ets a temps d'inscriure't en les interessants conferències de la Setmana de la Ciència al Campus d'Alcoi de la UPV, en aquest enllaç.
 

Comença la Setmana de la Ciència amb la conferència de Flora de Pablo, que ha posat en evidència que els estereotips encara afecten les dones, que estudien carreres tècniques en menor mesura que els homes. La conferència prevista per a dimecres, de la neurocientífica Rosa Casafont, ha desbordat les previsions d'assistència i es trasllada a l'IVAM CADA.

Ja ha donat inici la Setmana de la Ciència al Campus d'Alcoi de la UPV, amb la conferència de Flora de Pablo, professora d'investigacions Biològiques del Consell Superior d'Investigacions Científiques, el CSIC. De Pablo ha parlat de l'escletxa de gènere en ciència, i recorda que encara les dones trien en menor mesura carreres tècniques, la qual cosa suposa una pèrdua de talent per a la societat.

La Setmana de la Ciència continua aquest dimarts 19 de novembre amb la intervenció d'Heloïse Vilaseca, del Celler de Can Roca i enginyera química, qui parlarà de la creativitat i la ciència en la cuina. Dimecres 20 de novembre serà el torn de Rosa Casafont, especialista en neurociència aplicada a l'educació, i que parlarà de l'art de transformar la ment. La conferència de Casafont ha generat una gran expectació, i davant la gran demanda d'inscripcions prevista, s'ha traslladat a un escenari més gran de l'IVAM CADA d'Alcoi.