El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV aporta música i infraestructura a la Fira Modernista d'Alcoi

La regidora Lorena Zamorano (esquerra), i Rosa Vercher (dreta), a càrrec de la subdirecció de Cultura del campus d'Alcoi UPV.

Les activitats han sigut presentades en roda de premsa per la regidora Lorena Zamorano, i Rosa Vercher, a càrrec de la subdirecció de Cultura del Campus d'Alcoi UPV.

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà per tercer any consecutiu en l'organització de la Fira Modernista d'Alcoi. Enguany com a novetat, han programat una exhibició de maquetes de maquinària industrial, que se suma a l'aportació musical que fa la banda del campus, i a la cessió d'espai per a organitzar altres activitats.

L'exposició de maquetes estarà ubicada a la Capella de l'Antic Asil (Carrer el Camí, 42), i en ella es podrà contemplar la maqueta d'una calandra, una premsa, i una pila holandesa emprada a principis del segle XX per a la fabricació de paper. No serà l'única exposició en què col·laborarà la Universitat, ja que durant la setmana que dure la Fira es podrà contemplar una mostra de fotografies d'època, ubicada en la sala Multiús del Campus, i organitzada per la recentment creada AC Alcoi Modernista.

Les altres iniciatives aniran a càrrec de la banda musical del Campus, que realitzarà un acompanyament musical a la corporació municipal en la seua desfilada des de la plaça d'Espanya fins a la plaça Ferrandis i Carbonell, on seguidament tindrà lloc una actuació de ball a càrrec de l'alumnat de les aules de la tercera edat. La banda seguirà tocant al llarg de la nit, per tal d'amenitzar la vetllada d'aquells que decidisquen sopar a la plaça.